• Liggende banner algemeen nieuw

In de maand januari is onze heerlijke kruidkoekmix in de aanbieding.

Er zijn al heel wat boeken over bakken, maar toch is dit boek broodnodig. Robèrt van Beckoven (van Heel Holland bakt) leert je daadwerkelijk wat er bij broodbakken komt kijken. Geen trucs maar kennis en u leert bakken vanaf de basis. Stap- voor- stap worden de recepten uitgebreid en gedegen uitgelegd. Het boek heeft een heldere indeling en gevarieerde recepten. Genieten van bakken met molenmeel staat in dit boek centraal. Een aanrader volgens de molenaars van De Vriendschap.

Er zijn al heel wat boeken over bakken, maar toch is dit boek broodnodig. Robèrt van Beckoven (van Heel Holland bakt) leert je daadwerkelijk wat er bij broodbakken komt kijken. Geen trucs maar kennis en u leert bakken vanaf de basis. Stap- voor- stap worden de recepten uitgebreid en gedegen uitgelegd. Het boek heeft een heldere indeling en gevarieerde recepten. Genieten van bakken met molenmeel staat in dit boek centraal. Een aanrader volgens de molenaars van De Vriendschap. Het boek is te koop in de molenwinkel en kost € 20,--

In de maand mei is het Weesper pannenkoekenmeel in de aanbieding. Kom onze pannenkoeken proeven op de Nationale Molendag op zaterdag 14 mei. Bak ook eens deze heerlijke en gezonde pannenkoeken voor uw vrienden of familie. Het Weesper pannenkoeken meel bestaat helemaal uit gemalen granen van onbespoten teelt. Gemalen tussen de molenstenen en direct verkocht in de molenwinkel. Verser kan niet.  De smaak is onovertroffen omdat de molenaar zijn eigen geheime recept gebruikt.

Aanbieding: 500 gram pannenkoekenmeel van € 1,20 voor € 0,75
1 kilo pannenkoekenmeel van € 2,00 voor € 1,50 

Bezoek de molen

De molen en de molenwinkel zijn iedere zaterdag van
10.00 - 16.00 uur geopend en gratis te bezoeken.

De molen is ook op afspraak te bezoeken.

Adres: Utrechtseweg 11A in Weesp 

Contact

Ons adres is:
Molen de Vriendschap
Utrechtseweg 11a
1381 GR Weesp

0294 - 417 024
info@weesperwieken.nl

openingstijden:
zaterdag 10:00 - 16:00 uur