• Liggende banner algemeen nieuw

De vrijwilligersploeg van de winkel raakt de laatste tijd, door onder andere enkele zieken, wat onderbezet. We zouden het leuk vinden als er liefhebbers zijn om ons te komen helpen.

Het is voor twee uurtjes op de zaterdagmorgen of de -middag en minimaal ongeveer om de drie weken. De data dat je kunt, vul je zelf in. Enige ervaring of lol in bakken is meegenomen maar niet direct noodzakelijk. Je zou er ons en de molen erg mee helpen!

Het meel dat in onze mooie molen gemalen en gemengd wordt, vindt voor een deel zijn weg via de molenwinkel naar een grote groep trouwe klanten. De thuisbakkers, liefhebbers van pannenkoeken, taarten, muesli en andere molenproducten. Vele vrijwillige handen zorgen er wekelijks voor om alles netjes voor onze klanten op de plank te krijgen en te verkopen. Zaterdags zijn de molen en de molenwinkel van 10.00 – 16.00 uur geopend.

Lijkt het je leuk en wil je ons graag helpen, stuur dan een e-mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek de molen

De molen en de molenwinkel zijn iedere zaterdag van
10.00 - 16.00 uur geopend en gratis te bezoeken.

De molen is ook op afspraak te bezoeken.

Adres: Utrechtseweg 11A in Weesp 

Contact

Ons adres is:
Molen de Vriendschap
Utrechtseweg 11a
1381 GR Weesp

0294 - 417 024
info@weesperwieken.nl

openingstijden:
zaterdag 10:00 - 16:00 uur